Kategóriák

paypal_logo

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

További információért, kérjük, hívja a +(36 30) 1999-441 telefonszámot.

Három keleti bölcs FUK LUK SAU szobor trió

Termék kód: [1E698/X024/8]

7.800 Ft
e-mail ajánlás
A három keleti bölcset, (LUK - FUK - SAU) ábrázoló kis méretű, részletgazdag szobrok, fotó szerinti állapotban. Fengshui: Áldás, jó szerencse, gazdagság és jólét! Egészség, gazdagság és boldogság! SAU elsődleges istenség, a hosszú életért FUK második csillag istenség, boldogságért, gazdagságért LUK harmadik istenség, a hatalomért
0.09 kg
8 cm

Három bölcs (F’uk, L’uk, Sau)

A “Segítők” életterület legjellemzőbb, és talán leghathatósabb Feng Shui kelléke a Három bölcset ábrázoló szobor-szett. Ezeket az isteneket az egész világon szinte miden kínai otthonban megtalálhatjuk. Ők a három Csillag Isten, a kínai Panteon legfontosabb és leginkább tisztelt alakjai.

Fu’k a Boldogság istene, Lu’k a Rang és a Befolyásosság istene, az erő és a tekintély jelképe. Sau a Hosszú Élet istene, egyik kezében őszibarackot tart, a másikban botot.

Ez a három isten mindig együtt van, és ez a jó szerencse három aspektusa. Magukban foglalják a gazdagságot, a sikeres fiú utódok ígéretét, a jólétet, a nyugalmat, az egészséget, és azt, hogy mindig legyen bőséges ennivaló a háznál.