Kategóriák

paypal_logo

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

További információért, kérjük, hívja a +(36 30) 1999-441 telefonszámot.

Csiszolt SÓLYOMSZEM kő

Termék kód: [0A480/X024/11]

7.000 Ft
e-mail ajánlás
Gyönyörű sima fényes felületűre csiszolt irizáló hatású, különleges SÓLYOMSZEM kő.
0.03 kg
4 cm

A labradorit  kristály szépsége nem mindig látszik elsőre. Olyan, mint egy érdekes arcú hölgy. Meg kell ismerned, fel kell fedezned a benne rejlő szépséget és értéket. Mint minden kristálynak a labradoritnak is egyénisége van, amely odafigyeléssel tárul fel.

Első ránézésre nem túl vonzó kékesszürke kőnek is látszhat, azonban ha kezedbe veszed és mozgatod a fényben gyönyörű színeket fedezhetsz fel benne a szivárvány minden színéből. Megtalálható benne a zöld, kék, lila, magenta és a sárga szín is, ami a kristályra jellemző labradorizálásból adódik. Ez az izgalmas ásvány a földpátok családjba tartozik, (rokon a holdkővel és a napkővel) így réteges szerkezetéből adódóan a ráeső fényt a különböző rétegek másképp nyelik el illetve verik vissza; ez okozza a labradorizálást, a fényjátékot.

Nevét a Kanadában taláható Labrador területről kapta, ahol 1770-ben fedezték fel , bár az őslakósok hosszú évszázadokra visszanyúlóan ismerték és alkalmazták. Jelenleg számos helyen bányásszák mint Skandinávia, USA, Madagaszkár, India, stb., bár talán továbbra is legkeresettebbek a mélykék színű észak-amerikai darabok.

A labradorit ahogyan a fénnyel játszik, úgy tárja fel a saját belső világunkat.Megmutatja, hogy különböző aspektusokból vizsgálva a látottakat minden másképp látszik. Segítségével megértjük, hogy a felszín alatt mi rejlik. Felemeli a maszkot, ami mögé rejtőzünk és rálátunk arra, hogy egy kialakult helyzetben mennyi a saját részem, én mivel járultam hozzá az adott szituációhoz.

A labradorit elősegíti, hogy megértsük az illúzió(n)kat, lerántja a fátylat a szemünkről, a lila ködöt, amin keresztül eddig láttunk egy másik embert vagy egész helyzetet. Bár a labradorit fejleszti belső látásunkat, tisztítja a harmadik szemet, mégsem engedi, hogy elszálljunk, nagyon is a jelenben tart. Épp ezért előnyös lehet munka közben viselni vagy magunknál tartani, különösen ha szeretnénk megérteni egy-egy munkahelyi szituációban a mögöttes összefüggéseket, a mozgató rugókat. Természetesen ez bármilyen helyzetre vonatkozik, így magánéletben és társas kapcsolatokban is kíváló felfedezőként mutathat rá a rejtett szálakra. Olyankor is kíváló lehet, amikor már érezzük, hogy valami átalakulóban van, valami már elindult, de még nem ismerjük az új irányt. A labradorit segít befogni a szelet a vitorlánkba és a szél erejével új lendületet ad.

A labradorit hatásosan támogatja intuíciónk fejlesztését, tisztánlátásunkat.Tudatos ráhangolódással rejtett világokba kalauzol, általa feltárhatjuk a Föld fejlődésének történetét és saját előző / párhuzamos életeinket. Multidimenzionális kristály.  Tudatos álmodáshoz is remek varázskő. Alkalmazzák mágikus szertartásokhoz is, erősíti és védelmezi az aurát.