Kategóriák

paypal_logo

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

További információért, kérjük, hívja a +(36 30) 1999-441 telefonszámot.

Kollát Gyula fotósorozat 10 darab

Termék kód: [0V585/Y012]

12.000 Ft
e-mail ajánlás
Egyszerű keretekben található színes képek Kollát Gyulától. A keretekben a digitális fotók kinyomtatott képei találhatók: - Magamról (Kolláth Gyula) - Elmúlás (Vénséges fa a Szalajka-völgyben) - Fátyol-vízesés (Szalajka-völgy, Bükk hegység) - Tengerszem alulnézetben (Megyer-hegy, Zemplén) - Kőfaló - Sirok vára - Zöldülő vörös földek (Felhagyott bauxitbánya, Darvastó) - Vadvirágok (Király-rét, Börzsöny) - Őszi erdő (Bélkő, Bükk hegység) - Vihar előtt
3.02 kg

A keretek mérete: 21 x 29.7 cm A tárolódoboz mérete: 15.5 x 22.5 x 31 cm

 

Picture
„Ha ma elhagynám a földi világot, csak azt tudnám referálni annak a másik világi népnek, hogy ez az elhagyott nagyon szép világ volt.”  (Jókai Mór)
 Picture 
Egy idő óta szokásommá vált, hogy a túráimon velem megesett kalandjaimat papírra vetem. Egy részük (a Bükkben megesettek) rendhagyó túrakalauz formájában könyv alakot öltött 2010-ben (Körök az ördögszántások földjén) – itt olvashattok róla egy kedves ajánlót: recenzió), ám az azóta eltelt időben „világra jött” írások a fiók mélyén porosodnak. Leporolásuk céljából (is) született meg egy blog indításának gondolata. Nem kimondottan csak túrázásról szóló bejegyzéseket kívánok közreadni, mert helyett kapnak majd ittvendéglátássalgasztronómiával kapcsolatos írások is, valamint szeretném bemutatni világunk azon különös,érdekesegzotikus tájait is, melyeket egyéb lehetőség híján csak szívemmel tudok bejárni. Több bejegyzésben szeretnék majd foglalkozni állandó „túratársaimmal” a fákkal,gombákkal és virágokkal is.
A blog címét (SZÉP VILÁGUNK) tekintve talán kakukktojásnak minősülhet a dolog, hogynőkről, pontosabban kivételes nők sorsáról szóló írások is megjelennek majd az oldalon, ám én mégis idetartozónak gondolom azokat, mert véleményem szerint a világ szebb és jobb is általuk.
Nagyából ezek lennének a fő irányok, és nagyon remélem, hogy azok, akik beleolvasnak írásaimba, kiérzik majd belőlük azt a hatalmas szeretetet, melyet a természet gyönyörű teremtményei és alkotásai iránt érzek.
Forrás: http://szepvilagunk.weebly.com/